vineri, 21 septembrie 2012

Ballerina Box este o cutie creată special pentru o fetiță. În cazul acesta, cutia va fi folosită la botez, pentru a ține trusoul micuței. Însă nu este tot. După botez, micuța o să aibă de adunat amintiri frumoase și povești pe care să le țină în cutia ei specială. Ballerina Box împletește inimioare, fluturi, trandafiri și balerine într-o frumoasă poveste în roz. Dantela vintage și inimioara lucrată manual nu lipsesc nici ele, iar în interiorul cutiei găsim trei trandafirași naturali uscați prinși într-o fundă din aceeași dantelă. Interiorul cutiei este 100% personalizat după propriile tale dorințe. 
Numele și data nașterii stau într-o ramă baroc iar în cutie te surprinde un mesaj pe care vrei ca micuța ta să și-l amintească mereu. Este un cadou deosebit pentru orice fetiță, indiferent de vârstă, pentru că amintiri și povești frumoase avem cu toții. Ballerina Box este din lemn, 40x30x15cm, pictată cu vopsele acrilice și înfrumusețată prin tehnica decoupage-ului, apoi protejată cu trei straturi de lac eco, pentru a rezista ani și ani la rând.
Cutia este unicat, lucrată manual cu multă grijă, pentru că ne dorim o lume plină de cadouri create special pentru fiecare dintre noi. Ballerina Box costă 190 de lei.
Ballerina Box, o cutie diafană, delicată, deosebită.

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.
Trandafirii naturali sunt prinși într-o fundiță din dantelă vintage, pentru un aer shabby deosebit.
Numele și data nașterii, atât de importante, sunt înconjurate de o ramă baroc.

Gândește-te la un mesaj deosebit pentru micuța ta, care să-i fie aproape mereu.


0 comments:

Trimiteți un comentariu