sâmbătă, 21 iulie 2012

Rose Hearts, 3 buc, 52 de lei
Rose Hearts sunt cu adevărat esența iubirii. Inimioarele cu dantelă lucrată manual, decorate cu trandafirași naturali uscați și îmbibate cu esență naturală de trandafiri sunt numai pentru acei oameni care înțeleg că în fiecare picătură de apă există o dovadă a iubirii. Rose Hearts sunt pentru acei oameni care știu să recunoască un semn, care pot intra într-o cafenea și își pot găsi răspunsul la întrebări dintr-un simplu cuvânt aruncat de un trecător. Rose Hearts sunt pentru acei oameni cărora nu le este frică să viseze, pentru acei romantici care ar fi în stare să mute munții din loc pentru cei pe care îi iubesc. 
Rose Hearts sunt pentru acei oameni care nu se dau niciodată bătuți, pentru acei oameni care luptă pentru ideile lor. Rose Hearts sunt pentru acei oameni care învață din fiecare greșeală, dar mai ales pentru aceea care învață să ierte greșelile celorlalți. Rose Hearts sunt pentru noi, pentru tine, pentru mama, bunica, sau sora ta. Sunt pentru fiica ta ori pentru prietenii tăi. Ca să ne aducem aminte că iubirea există peste tot, mai ales în lucrurile mici.
Rose Hearts sunt din bumbac și au aproximativ 12x10cm, vin în set de trei bucăți și au puterea de a-ți transforma casa într-o grădină de trandafiri. Parfumul lor te  încântă oriunde te hotărăști să le agăți panglicuțele roz prăfuit.
Sfat: Vrei să te bucuri de mirosul lor atunci când îmbraci tricoul preferat? Atunci pune-le în șifonier. Le poți așeza și printre prosoape, ca să îți înveselească diminețile. Agață-le în sufragerie ca să-ți însuflețești toată casa!
Rose Hearts costă 50 de lei și sunt un cadou minunat pentru o persoană dragă. Fiecare inimioară este lucrată manual cu multă grijă pentru ca tu să te bucuri de unicitatea ei.

Rose Hearts, 3 buc, 52 de lei

Vrei ca baia ta să devină un loc special și romantic în câteva secunde? Atunci alege să atârni inimioarele Rose Hearts lângă prosoapele tale preferate!



0 comments:

Trimiteți un comentariu