luni, 19 mai 2014

La Petit Patisserie este tava ta de vară care îți aduce cafeaua de dimineață însoțită de mult iubitele căpșuni. Îți ține și sandvișul pe care ți-l face el, cu drag, într-o seară de joi. Îți ține și țigara pe care o împărțiți uneori, așa cum împărțiți canapeaua sau telecomanda. La Petit Patisserie este tava cu care îți servești mama cu un ceai dulceag de trandafiri, sau prietenele cu înghețată atunci când sunt triste. Este tava ta de bucătar, de bucătar al sentimentelor și micilor bucurii.
La Petit Patisserie costă 65 de lei și este din lemn,are 35x25x10cm si este lucrata cu multa grija pentru ca tu sa te bucuri de ea ani la rand.
 Are cate o inimioara decupata in lemn pe fiecare laterala si este pictata cu vopsele acrilice si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului.

Daca vrei sa vezi si alte decoratiuni pentru  casa apasa aici.

Viziteaza magazinul nostru online de aici.

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.
Stiai ca tavile noastre sunt perfecte pentru a decora un candy bar? La noi gasesti si alte decoratiuni pe care le putem personaliza cu tema evenimentului, nume sau logo-ul companiei tale. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!






0 comments:

Trimiteți un comentariu