duminică, 27 mai 2012

Am decorat linguri și am uscat trandafiri. Acum este momentul să mai uscăm și niște fructe, că doar de mâncat știe toată lumea cum să le mănânce. Ne-am oprit la portocale, lămâi și lime. Ne plac pentru că sunt foarte decorative și ne putem juca în voie cu ele. În continuare poți vedea cum să le usuci la cuptor, asta fiind metoda cea mai ieftină și rapidă.





 1. Ca să fii sigură că se usucă trebuie să tai fructele în felii foarte foarte subțiri. Poți usca și alte citrice.

2. Dacă nu dorești să le bagi la cuptor, le poți lăsa câteva zile într-un loc întunecat, aerisit, uscat și călduț. Nu uita să le verifici și să le întorci des, altfel s-ar putea să ai surprize neplăcute.





3. Ei bine, după ce s-au uscat și s-au răcit arată așa. Pot fi mai roșiatice sau mai aurii, în funcție de soi și de temperatura din cuptor ( cu cât e mai cald cu atât se înroșesc mai tare).
Poți să decorezi cu ele coronițe, diverse plante,  le poți agăța ori le poți așeza din loc în loc.


Enjoy!








0 comments:

Trimiteți un comentariu